På bølgelengde

Combi Mikrobølgeovn for innebygging

Den er utstyrt med en stor 40 cm roterende tallerken, og har 8 tilberedningsfunksjoner, som f.eks. sensor tilberedning som guider deg gjennom hele prosessen fra start til slutt og sikrer deg fantastiske resultater. Takket være damptilberednings-funksjonen og det spesielle damptilbehøret kan du også lage sunn mat ved å bevare alle matens opprinnelige smaker og næringsstoffer. Du kan også slippe kreativiteten din løs med Crisp & Grill-funksjonene.
KitchenAid fantastiske kvalitet gjenspeiles også i lett vaskbare rustfrie stål-overflater og solid, holdbart design.3D System

KitchenAid bruker et avansert og patentert mikrobølgesystem som kombinerer dobbel mikrobølgeemisjon med refleksjon. Det komplekse mikrobølgemønsteret metter hulrommet med mikrøbølgeenergi for å fylle hele ovnen inklusiv hjørnene. Resultatet er perfekt, jevn og rask tilberedning hver gang.Innovativ teknologi, avansert prestasjon

Sensor tilberedning

Denne unike teknologien gjør matlaging med mikrobølgeovn enda enklere. Bare velg hvilken type mat du vil tilberede på Sensor tilberedningsmenyen, da vil smart sensorer gjøre resten for deg – den tilpasser varighet og styrke i henhold til vanninnholdet og temperaturen på maten.

ProSteam teknologi

Ved å bruke det spesielle damptilbehøret sammen med den nederste senderen, kan du varme vannet i tilbehøret for å lage damp som tilbereder maten din uten å bruke mikrobølger. Denne spesielle dampfunksjonen tilbyr et bredt spekter av muligheter for å lage sunn og naturlig mat med mikrobølgeovnen.

Crisp-teknologi

Den eksklusive Crisp-teknologien gjør det mulig å tilberede mat som i en vanlig stekeovn eller kokeplate, men 75% raskere takket være de tre varmekildene: mikrobølger, den spesielle patenterte Crisp-platen og ovnsgrillen. Smakfulle snacks som focaccia, reker og pommes frites blir alltid sprø og perfekt stekt.

Grillfunksjon

Rask, jevn matlaging med grillfunksjonen betyr at du kan bake fantastiske gyldenbrune søte og salte paier.INKLUDERT TILBEHØR

Dreieskive

Kan brukes sammen med alle tilberedningsmetoder. Den samler opp væske og matrester som ellers ville søle til ovnen innvendig.

Grillrist og varmluftsrist

Grillristen er en høy rist til bruk ved grilling med grillfunksjonene. Varmluftsristen er en lav rist til å legge mat på. Det lave nivået tillater luften å sirkulere rundt maten ved bruk av varmluftsfunksjonen.

Lokk

Denne brukes til å dekke maten under tilberedning og oppvarming med kun mikrobølger, dette hjelper med å redusere sprut, at maten ikke blir tørr og det reduserer også tilberedningstiden.

Crisp-plate og håndtak

Plasser maten direkte på crisp-platen og bruk det spesielle håndtaket til å fjerne platen fra ovnen.

Steamer

Bruk steameren med silen for tilberedning av fisk, grønnsaker og poteter. Bruk steameren uten silen for tilberedning av ris, pasta og bønner.

Stekebrett

Dette brukes ved varmluftstilberedning til å bake brød, kaker, cookies og pizza.

Black Steel Collection

Compact Combi-mikrobølgeovnen for innebygging er også en del av den nye KitchenAid Black Stainless Steel-kolleksjonen: rent svart rustfritt stål, børstet for en unik, varm, elegant og stilig look.KOMBI MIKROBØLGEOVN 45 CM KMQCX 45600

En raffinert blanding av design og innovasjon kombinerer avansert teknologi, for eksempel Sensortilberedning teknologi som sikrer presise resultater og enestående smaker, med en slitesterk, profesjonell design komplett med en «Easy-to-Clean» rustfritt stål finish. Med 8 spesialfunksjoner (som crisp, jet opptining og 30-sekunders jet-start) og fire tradisjonelle funksjoner (inkludert varmluft), vil denne ovnen tilberede perfekte retter samtidig med at den bevarer alle matens originale smaker og næringsstoffer.

Spesifikasjoner


TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Bredde på produkt. 595
Bredde på pakket produkt. 669
Dybde på produkt. 560
Dybde av pakket produkt. 685
Høyde på produktet. 455
Høyde på pakket produkt. 561
Nettovekt (kg) 35
Bruttovekt (kg) 37
Sikring (A) 16
Tilkoblingskabelens lengde (cm) 135
Tilkoblingseffekt(W) 2800
Nisjedybde. 550
Minimum nisjebredde. 556
Maksimal nisjebredde. 568
Minimum nisjehøyde. 450
Maksimal nisjehøyde. 455
Bredde ovnsrom 450
Innvendig ovns høyde. 210
EAN-kode 8003437395086
Konstruksjonstype. Innbygging

PRODUKTINFORMASJON

Varmluftsfunksjon Ja
Grillfunksjon Ja
Ovnsvolum (l) 40
Klokke Ja
Døråpning. Nedfellbar
Grilleffekt (W) 1600
Maks. mikrobølgeeffekt (W) 900
Timer. Ja
Roterende tallerken Ja
Roterende tallerken, diameter (mm) 360
Kontrolltype Elektronisk
Type grill Halogen
Type mikrobølgeovn mikro+Grill funskjon

Mikrobølgeovner

Dokumenter og registrering

Last ned brukerhåndbøker her, eller registrer produktet ditt for å få best mulig støtte fra KitchenAid

Håndbøker og litteratur

Bruksanvisning

Last ned

Installasjonsveiledning

Last ned

Produktblad

Last ned

5-Års garanti

KitchenAid forstår at det å være en lidenskapelig gourmand betyr å verdsette kjøkkenet, nyte plassen og kun gi tillit til de beste for å oppnå eksklusivitet.
Derfor tilbyr vi hos KitchenAid våre kunder en garanti som dekker kostnadene for både arbeid og reservedeler for fem år når du kjøper minst 3 apparater.

Du finner generelle vilkår i den legislative og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

GARANTI NEDLASTING

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer produktet ditt

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.