5KHM5110EOB - 859780501020

2 farger tilgjengelig, Sort

Guarantee_2Y

5-trinns manuell kontroll som er lett å justere

Effektiv og kraftfull DC motor

Turbovisper i rustfritt stål

Kraftig håndmikser

Denne praktiske lille håndmikseren gjør det enkelt å lage mat

Fem hastigheter gir allsidighet

Bland alle typer ingredienser, fra sakte røring i klumpete ingredienser som nøtter eller sjokoladebiter med hastighet én, til å mikse smør og sukker med hastighet fem.

Sving enheten til den beste stillingen

Du kan låse ledningen på venstre eller høyre side, slik at du kan arbeide i ønsket vinkel. Den runde ledningen er også enkel å tørke av.

Knapp for ettrykks utskyver

Vil du raskt fjerne tilbehøret fra håndmikseren med ett trykk på en knapp? Ferdig!

Utformet for enkel bruk

Håndmikseren passer utmerket for små, hverdagslige jobber. Vi har gjort ting enda enklere. Den er lett med et avrundet håndtak, og motoren er kraftig, men likevel stillegående.Lett som en fjær

Hvis du er stolt av toppene dine, kan du lage nydelig marengs og pisket krem med alle slags konsistenser – myk, middels eller fast. Vispen med 16 tråder lufter ingrediensene med utmerkede resultater.Bland med mindre rot

Turbovispene våre i rustfritt stål er utformet uten en midtstolpe, slik at ingrediensene blandes godt med mindre rot. Det betyr at jobben din blir enklere.Hva er i esken?

To turbovisper i rustfritt stål

Turbovispene er laget av rustfritt stål og utformet uten en midtstolpe for å blande ingredienser med mindre rot. Ideell for kakedeig og -røre. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

16-tråders visp

Vispen i rustfritt stål med 16 tråder lufter utmerket. Ideell for å piske kraftig krem og mousse og blande eggehviter og marengs. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Forrige
Neste

5 TRINN HÅNDMIKSER - KITCHENAID CLASSIC 5KHM5110

Håndmikseren vår med fem hastigheter er en kompakt, men likevel kraftig mikser som er enkel å ta i bruk når du skal lage de dagligdagse kreasjonene dine. Rør forsiktig inn, bland eller pisk både lette og tunge ingredienser. Den er komfortabel å holde og enkel å få satt på plass i den perfekte posisjonen med den låsbare ledningen. Håndmikseren innfrir på alle områder, med enkelt justerbare hastigheter og en effektiv motor som gir utmerket kontroll. Vi har designet vispene i rustfritt stål uten midtstolpe, slik at det er mindre røre på sidene som du må ta hånd om under miksingen. Les mer... Når du er ferdig, trykker du ganske enkelt på knappen for å løse ut tilbehøret, setter det inn i oppvaskmaskinen og tørker over hoveddelen og ledningen, så er det klart til neste gang. Enda en unik design fra KitchenAid som er en forlengelse av hendene, fantasien og ferdighetene dine, slik at du kan være kreativ og ha det gøy på matlagingseventyr. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KHM5110

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning 85
Strøm (A) 0,4
Laderfrekvens 50/60
Laderens spenning 220-240
Knivhodenes hastighet i o/min (min.–maks.) 100-2300
Max. rotation speed 1000
Materiale hoveddel Plastic
Knivmateriale Ja
Kabellengde 160
Produktets høyde 295
Produktets bredde (mm) 95
Produktets dybde (mm) 210
Det emballerte produktets høyde 200
Det emballerte produktets bredde (mm) 140
Det emballerte produktets dybde 235
Bruttovekt (kg) 1.58
Nettovekt 1.17

Håndmiksere

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Er du på jakt etter litt matinspirasjon?

SE ALLE OPPSKRIFTENE

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.