5KHBV53EOB - 859711625980

2 farger tilgjengelig, Sort

Firepunkts kniv i rustfritt stål.

Støtter kreativiteten din

Betjening med én hånd

 Ulik hastighet for kontroll

Stavmikser: Hva er i esken?

Denne lette og allsidige stavmikseren leveres med standard tilbehør som hjelper deg med å lage mer på en enkel måte.¿Qué contiene la caja?

Avtakbar blandearm

En avtakbar arm på 20,3 cm med en firepunkts kniv i rustfritt stål som kan mikse, blande, mose, knuse, skumme, piske, vispe og hakke ingredienser enkelt. Kan vaskes i oppvaskmaskin i den øverste kurven.

Avtakbar grytebeskytter

Bruk denne pannebeskyttelsen for å unngå skade på steke- og kokekar når du bruker stavmikseren. Kan vaskes i oppvaskmaskin i den øverste kurven.

700 ml BPA-fri kolbe

Den graderte kolben med lokk reduserer behovet for målebegre og bakeboller. Du kan enkelt forberede, servere og oppbevare maten i en og samme beholder. Kan vaskes i oppvaskmaskin på kun den øverste kurven.

Forrige
Neste

Fordeler med denne lette stavmikseren

  • Kompakt stavmikser med ledning
  • Lett konstruksjon
  • 700 ml blenderkolbe med lokk
  • Effektiv kniv i rustfritt stål
  • Pannebeskyttelse som beskytter steke- og kokekar
  • Hastighetskontroller
  • 2 års garanti


En stavmikser som støtter opp om kreativiteten din

Lag dressinger, sauser, smoothier med mer på null komma niks med dette verktøyet som er fleksibelt og brukervennlig.En god ressurs

Den lette stavmikseren kommer raskt til å bli en favoritt. Den er brukervennlig og kraftig nok til utføre alle slags oppgaver.

Full kontroll over teksturen

De ulike hastighetene gir deg større fleksibilitet og kontroll over oppskriften. Du kan bytte fra miksing til visping ved å trykke på en knapp.

Finpuss oppskriftene dine

Et firepunkts knivdesign i rustfritt stål sikrer at ingrediensene forvandles til en perfekt mos, en lett marengs eller en tykk suppe på en effektiv måte. Det er opp til deg.

Har du tanker om en ny oppskrift? Ta frem stavmikseren

Alt er mulig – enten du skal lage en erte- og myntedip, en blomkålpuré eller en ladning med babymat.Beskytt grytene og pannene dine

Blandearmen på 20,3 cm kommer til overalt – enten du skal bearbeide en suppe eller piske sammen en milkshake. Pannebeskyttelsen kan legges til for å unngå riper på utstyret ditt. Du kan deretter sette den i oppvaskmaskinen.Praktisk blenderkolbe

Liker du å ha det ryddig? Siden du kan måle opp, blande, servere og til og med oppbevare i en og samme blenderkolbe med lokk blir ikke oppvasken like stor. Sett kolben i den øverste skuffen i oppvaskmaskinen når du er ferdig.CLASSIC STAVMIKSER 5KHBV53

Den klassiske stavmikseren er en nødvendighet på kjøkkenet. Miks, bland, knus, skum eller mos med et knappetrykk. Føl at du har kontrollen når du lager alle slags deilige oppskrifter og drikker – fra milkshake, supper og smoothier til hummus, sauser og babymat. Dette kraftige og lette verktøyet har hastighetsbryterkontroll for enkel kontroll med én hånd. Den kommer også med en egen 700 ml BPA-fri blenderkolbe med lokk. Du kan dermed måle, forberede, servere og oppbevare i en og samme beholder. Les mer... Den avtakbare blandearmen er lang nok til å nå ned i dype gryter og panner. Den leveres også med en pannebeskyttelse som du kan feste på for å unngå riper på utstyret ditt. Velg en stavmikser i en klassisk farge, og glede deg over tryggheten av 2 års garanti. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KHBV53

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning 180
Laderfrekvens 50/60
Laderens spenning 220-240
Knivhodenes hastighet i o/min (min.–maks.) 9000-18000
Materiale hoveddel Plastic
Knivmateriale Ja
Optisk ladeindikator Ja
Kabellengde 153
Produktets høyde 414
Produktets bredde (mm) 905
Produktets dybde (mm) 635
Det emballerte produktets høyde 327
Det emballerte produktets bredde (mm) 125
Det emballerte produktets dybde 125
Bruttovekt (kg) 1.53
Nettovekt 0.935

Stavmiksere

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Merke på kvalitet

Når du er lidenskapelig opptatt av matlaging, vil du ha de beste verktøyene. Derfor lager vi bare produkter av materialer av høyeste kvalitet med smarte detaljer og de siste innovasjonene.
 
Velg produkter som kan deles av generasjoner. Det er kjennetegnet til en skaper.Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.