KHIAS 86500 - 859991548650

65 CM INDUKSJONSKOKEPLATESTANDARDINSTALLASJON KHIAS 86500

KitchenAid gjenoppfinner kokeplate-komfyrtopp-matlaging, og kombinerer avansert ytelse, intuitiv sensorteknologi og essensiell design. Denne induksjonskokeplaten gir deg all den kraften og plassen du trenger for å skape fremragende retter, og det takket være: - 8 induksjonssoner - 8 uavhengige soner - Et stort matlagingsområde: 65 cm Den tilbyr flere karakteristiske funksjoner: - Fransk tallerken: Den deler kokeplaten inn i tre eller fire soner, og aktiverer dem samtidig på et forhåndsinnstilt strømnivå. Les mer... Panner kan flyttes fra ett område til et annet, uten å måtte samhandle med brukergrensesnittet, slik at matretter kan fortsette å tilberedes ved forskjellige temperaturer for økt fleksibilitet. - Dynamisk sensor-funksjon: Denne forserer kokeprosessen som varsler deg når en panne når kokepunktet, og justerer automatisk strømmen for å opprettholde temperaturen og unngå søl. - Dynamisk overflate: Den gir deg plass og frihet til å uttrykke din kulinariske kreativitet mens du bruker hele koketoppen til å lage mat. Gryter og panner kan flyttes fritt over overflaten, og med temperaturen jevnt fordelt, gir dette en ekstremt effektiv måte å tilberede mat på. Med denne banebrytende kokeplaten kan du også nyte den uvurderlige støtten fra en sous-chef, akkurat som på profesjonelle kjøkken. Sous-chef-funksjonen gir tilbakemelding via et brukergrensesnitt og trinnvis veiledning gjennom flere funksjoner (Koking, Småkoking, Hold varm, Smelting, Moka, Oppvarmet stekeflate, Steking i panne, Grundig steking). Sensorer oppdager pannens temperatur, justerer den iht. det valgte programmet og tilpasser hele tiden strømnivået for å tilberede selv de mest delikate og mest krevende matrettene. Ulike strømnivåer kan velges automatisk og brukes samtidig, og dette gir en enkel måte å lage mat på samme tid. Det klare og intuitive displayet har en glidebryter for enkel og direkte betjening av hver enkelt kokesone og en Gourmet Library-funksjon som hjelper deg når du tilbereder lekre matretter. Lukk

Spesifikasjoner


TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Bredde på produkt. 655
Bredde på pakket produkt. 860
Dybde på produkt. 515
Dybde på pakket produkt. 600
Høyde på produktet. 57
Høyde på pakket produkt. 130
Nettovekt (kg) 14.1
Bruttovekt (kg) 15.2
Sikring (A) 32,2
Tilkoblingskabelens lengde (cm) 150
Tilkoblingseffekt (W) 7400
Type effekt Elektronisk
Nisjedybde. 480
Minimum nisjebredde. 560
Maksimal nisjebredde. 562
EAN-kode 8003437834769
Konstruksjonstype. Innbygging

PRODUKTINFORMASJON

Plassering av kontrollpanelet. Front
Hovedstrømbryter. Ja
Antall elektroniske soner. 4
Antall induksjonsplater. 8
Indikator for plate på Ja
Restvarmeindikator. Separate
Timer. Ja
Kontrolltype Elektronisk

Koketopper

Dokumenter og registrering

Last ned brukerhåndbøker her, eller registrer produktet ditt for å få best mulig støtte fra KitchenAid

Håndbøker og litteratur

Produktblad

Last ned

Første gangs bruk, veiledning

Last ned

Helse & sikkerhet, veiledning

Last ned

5-Års garanti

KitchenAid forstår at det å være en lidenskapelig gourmand betyr å verdsette kjøkkenet, nyte plassen og kun gi tillit til de beste for å oppnå eksklusivitet.
Derfor tilbyr vi hos KitchenAid våre kunder en garanti som dekker kostnadene for både arbeid og reservedeler for fem år når du kjøper minst 3 apparater.

Du finner generelle vilkår i den legislative og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

GARANTI NEDLASTING

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer produktet ditt

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.