KHIAS 10900 - 859991548310

90 CM INDUKSJONSKOKEPLATESTANDARDINSTALLASJON KHIAS 10900

KitchenAid gjenoppfinner kokeplate-komfyrtopp-matlaging, og kombinerer avansert ytelse, intuitiv sensorteknologi og essensiell design. Denne induksjonskokeplaten gir deg all den kraften og plassen du trenger for å skape fremragende retter, og det takket være: - 10 induksjonssoner - 10 uavhengige soner - Et stort matlagingsområde: 90 cm Den tilbyr flere karakteristiske funksjoner: - Fransk tallerken: Den deler kokeplaten inn i tre eller fire soner, og aktiverer dem samtidig på et forhåndsinnstilt strømnivå. Les mer... Panner kan flyttes fra ett område til et annet, uten å måtte samhandle med brukergrensesnittet, slik at matretter kan fortsette å tilberedes ved forskjellige temperaturer for økt fleksibilitet. - Dynamisk sensor-funksjon: Denne forserer kokeprosessen som varsler deg når en panne når kokepunktet, og justerer automatisk strømmen for å opprettholde temperaturen og unngå søl. - Dynamisk overflate: Den gir deg plass og frihet til å uttrykke din kulinariske kreativitet mens du bruker hele koketoppen til å lage mat. Gryter og panner kan flyttes fritt over overflaten, og med temperaturen jevnt fordelt, gir dette en ekstremt effektiv måte å tilberede mat på. Med denne banebrytende kokeplaten kan du også nyte den uvurderlige støtten fra en sous-chef, akkurat som på profesjonelle kjøkken. Sous-chef-funksjonen gir tilbakemelding via et brukergrensesnitt og trinnvis veiledning gjennom flere funksjoner (Koking, Småkoking, Hold varm, Smelting, Moka, Oppvarmet stekeflate). Sensorer oppdager pannens temperatur, justerer den iht. det valgte programmet og tilpasser hele tiden strømnivået for å tilberede selv de mest delikate og mest krevende matrettene. Ulike strømnivåer kan velges automatisk og brukes samtidig, og dette gir en enkel måte å lage mat på samme tid. Det klare og intuitive displayet med symboler og tekst kompletteres av en Gourmet Library-funksjon som hjelper deg når du tilbereder lekre matretter. Lukk

Spesifikasjoner


TEKNISKE SPESIFIKASJONER

Bredde på produkt. 865
Bredde på pakket produkt. 970
Dybde på produkt. 515
Dybde på pakket produkt. 650
Høyde på produktet. 57
Høyde på pakket produkt. 170
Nettovekt (kg) 22.6
Bruttovekt (kg) 23.6
Sikring (A) 46,5
Tilkoblingskabelens lengde (cm) 170
Tilkoblingseffekt (W) 11000
Type effekt Elektronisk
Nisjedybde. 490
Minimum nisjebredde. 840
Maksimal nisjebredde. 842
EAN-kode 8003437232299
Konstruksjonstype. Innbygging

PRODUKTINFORMASJON

Plassering av kontrollpanelet. Front
Hovedstrømbryter. Ja
Antall elektroniske soner. 6
Antall induksjonsplater. 10
Indikator for plate på Ja
Restvarmeindikator. Separate
Timer. Ja
Kontrolltype Elektronisk

Koketopper

Dokumenter og registrering

Last ned brukerhåndbøker her, eller registrer produktet ditt for å få best mulig støtte fra KitchenAid

Håndbøker og litteratur

Produktblad

Last ned

Første gangs bruk, veiledning

Last ned

Helse & sikkerhet, veiledning

Last ned

5-Års garanti

KitchenAid forstår at det å være en lidenskapelig gourmand betyr å verdsette kjøkkenet, nyte plassen og kun gi tillit til de beste for å oppnå eksklusivitet.
Derfor tilbyr vi hos KitchenAid våre kunder en garanti som dekker kostnadene for både arbeid og reservedeler for fem år når du kjøper minst 3 apparater.

Du finner generelle vilkår i den legislative og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

GARANTI NEDLASTING

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer produktet ditt

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.