Forbedret design av tilleggsutstyr til kjøttkvern
Kvern med høy kvalitet med alt fra rått kjøtt til grønnsaker.
Fin (4,5 mm) hullskive
Bruk den fine hullskiven til å kverne kokt kjøtt for pålegg, harde oster (f.eks. parmesan) og brødsmuler.
Grov (6 mm) hullskive
Bruk den grove hullskiven til å kverne rått kjøtt til burgere og chili, grønnsaker til salsaer og sauser.
Kniv i rustfritt stål
For å bearbeide myke og harde ingredienser.
Matskyffel
Bruk matskyffelen til enkelt å presse all slags mat inn i materøret og mot kniven og platene. Kan vaskes i oppvaskmaskin.
Du blir snart en ekspert. KitchenAid-kjøttkvernen er det ideelle verktøyet å ha på kjøkkenbenken. Kjøttet bør være svært kaldt for å oppnå best mulig resultat, til og med delvis frosset.
Eksperimenter så mye du vil. I tillegg til kjøtt er kjøttkvernen ideell til å smuldre harde oster, grønnsaker, nøtter med mer. Finn en oppskrift, og sett ditt personlige preg på den!
Du oppnår akkurat den teksturen du er ute etter, med dette kjøkkenmaskintilbehøret. Velg mellom de grove (6 mm) eller de fine (4,5 mm) platene i rustfritt stål for å få flotte resultater.
Mal og tilbered på din egen måte
Hva liker du best? Lag det med kjøttkverntilbehøret til kjøkkenmaskinen. Fra pubburgere til falafel.
Dokumenter og registrering
Brukermanual
Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!
Last nedRegistrer produktet ditt
Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.
Registrer deg nå