KitchenAid Artisan kjøkkenmaskin

Gled deg over den gode kvaliteten og det tidløse designet på denne ikoniske kjøkkenmaskinen, mens den hjelper deg med tilberedning av nydelige, endeløse hjemmelagde smaksopplevelser. Oppdag de endeløse kulinariske mulighetene med tilleggsutstyret

Spill av video

UTMERKET KVALITET

YTELSE OG KVALITET

Den originale, planetariske bevegelsen – der flatvispen går i én retning mens den visper og dreier i den andre, slik at ingrediensene hele tiden skyves inn mot midten av bollen. 10-trinns hastighetsinnstilling sikrer rask, grundig og presis blanding. Den direkte drivmotoren i toppen sikrer at kraften drives direkte til tilbehøret og tilleggsutstyret. Kjøkkenmaskinen er effektiv, pålitelig og holdbar. Den store 4,8 l store bollen i rustfritt stål gjør at du kan behandle både små og store porsjoner.

ALLSIDIGHET

Fordi matlaging er en trinnvis prosess, er Artisan-kjøkkenmaskinen laget for å være det mest allsidige kjøkkenverktøyet. Stort utvalg i tilbehør og tilleggsutstyr som enkelt kan plugges inn. Det enkle, multifunksjonelle navet gjør det mulig for deg å male kjøtt, skjære opp grønnsaker, rulle og kutte pasta, klemme, hakke og blande… Du kan gjøre alt dette og mye mer med bare ett apparat!

EN FARGEPALETT SOM GJØR KJØKKENET DITT VAKKERT

KOMBINER KRAFT MED EN REKKE FORSKJELLIG STANDARD TILBEHØR

Den robuste og stabile kjøkkenmaskinen pisker, visper, rører, knar og blander, og gjør slik de mest ensformige, tidkrevende og tunge kjøkkenjobbene for deg med lett eleganse.Endeløse kulinariske muligheter med tilleggsutstyr.

FÅ PROFESJONELLE OPPSKRIFTER OG MATLAGINGSRÅD FRA EKSPERTER

Hvis du er en lidenskapelig kokk, da er denne unike KitchenAid-kokeboken og -appen for iPhone, iPad og iPod Touch noe for deg. La oss lage noe spesielt sammen.

Artisan kjøkkenmaskin

Oppdag historien

 • 1919

  H5

  Herbert Johnston, en ingeniør bosatt i Ohio i USA, fant opp en mirakelmaskin som kom til å revolusjonere livet til kokker og gourmeter: den første eggvisperen til hjemmebruk, kalt «H5». Under en test av apparatet fant konen til en av firmaets direktører ved en tilfeldighet på merkenavnet, da hun utbrøt: «Samme hva du kaller det, dette er den beste kjøkkenhjelpen (kitchen aid) jeg noen gang har hatt.» Merket, KitchenAid, kom til verden.

  H5
 • 1936

  Egmont Arens

  Herbert Johnston ansetter Egmont Arens som utvikler nye modeller, som igjen vinner flere priser for fremragende design.

  Egmont Arens
 • 1955

  K-modellen

  Amerika falt for K-modellen som ble produsert for første gang i et spennende spekter av farger.

  K-modellen
 • 2009

  90-års jubileum

  KitchenAid feirer 90-årsjubileum med lanseringen av en utgave i spesialfarge – Candy Apple-rød.

  90-års jubileum
 • 2015

  H5

  I tidens løp har merket fortsatt å finne opp og forbedre nyskapende løsninger for kokker og gourmeter.

  H5

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.