Åpne døren for genialitet

Side-by-side-kjøleskapet har plass nok til alle favorittingrediensene dine. Energieffektiviteten matches kun av den effektive plassfordelingen.

Nettokapasitet: 615 L Kjølekapasitet: 363 L Frysekapasitet: 252 L

Spennende features

Dynamisk 0°

Dynamisk 0°C-funksjonen garanterer at råvarer som kjøtt, fisk og melkeprodukter bevares under optimale forhold i den spesielle sonen.

Sensor Fresh-teknologi

Sensor Fresh-teknologien overvåker kontinuerlig temperaturen og luftfuktigheten inne i kjøleskapet. Hvis døren er åpen i lengre tid eller hvis kjøleskapet er full av varer fra ukens handletur, merker kjøleskapet endringer i temperaturen og luftfuktigheten, og det vil derfor raskt sirkulere kjølig luft for å opprettholde den korrekte temperaturen og optimale luftfuktigheten.

Shock Fryser

KitchenAid Shock-fryseren leverer etter vårt kompromiss om profesjonell ytelse. Den kjøler eller fryser, og bevarer samtidig smak og de ernæringsmessige verdiene i maten med sine to profesjonelle funksjoner: Kjøle- og Shockfrysing.

Profesjonelle funksjoner No Frost-teknologi

Dette systemet styrer sirkulasjonen av avkjølt luft inne i kjøleskapet, slik at det ideelle fuktighetsnivået opprettholdes og samtidig unngås kondensering eller dannelse av is på mat og overflater inne i kjøleskapet.

Antibakteriell Hygienefilter

Pro Air-systemet gjør det mulig å styre temperatur og luftfuktighet, hvilket resulterer i en fortreffelig matoppbevaring. I kombinasjon med det antibakterielle filteret vil maten kunne lagres opp til fire ganger lengre.

Storhet både inni og utenpå

Design, praktiske funksjoner og allsidighet

Premium interiør

De to nye kjøleskapstilbehørene er laget i krydret eik, høykvalitets glass og kromstål: en hylle og osteboks som utstråler KitchenAid's kjærlighet for design, praktiske funksjoner og allsidighet.

LED-teknologi

LED-teknologi gir en langvarig løsning med nesten ingen vedlikehold for perfekt belysning. Flere lys er plassert i hele kjøleskapet, noe som gjør det enkelt å finne varene på bare ett øyeblikk.

Combi tall: more space, more creativity

Inspired by professional kitchens, the Combi Tall refrigerators combine smart, deluxe details and cutting-edge technology.


DOKUMENTER OG REGISTRERING
Last ned brukerhåndbøker her, eller registrer produktet ditt for å få best mulig støtte fra KitchenAid


HÅNDBØKER OG LITTERATUR


Energy LabelLast ned


Product sheetLast ned


Instructions for useLast nedGARANTIAlle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI
Register your product


REGISTRER PRODUKTET DITTRegistrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.Registrer produktet ditt
Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.