>

style="color: #3E3936">
1919MODELL H-5 BLIR FØDT

>
KitchenAids kjøkkenmaskin blir født, og kalles «det beste kjøkkenredskapet» av en direktørhustru. Modell H-5 har tilbehør som gjør alt fra å kutte til å sile, og de kjøkkenmaskinene til KitchenAid blir kjent som allsidige «redskaper til matforberedelser.»

>

style="color: #3E3936">
1937EN MILEPÆL: MODELL «K»

>
Midt under Den store depresjonen ble Modell «K» lansert, -den første som brukte en bolle som var festet til basen med en sammenkoblende bevegelse. Dette er første gang den nye ikoniske «formen» blir vist, og denne vil senere få sitt eget varemerke, og verden vil kjenne den som KitchenAid.

>

style="color: #3E3936">
1949KITCHENAID
OPPVASKMASKIN FOR PRIVATHJEM

>
KitchenAid lanserer sin første oppvaskmaskin for privathjem. I motsetning til oppvaskmaskiner som kun sprutet vann på oppvasken, distribuerer den nye oppvaskmaskinen vannet gjennom et system under trykk. Oppvaskmaskinene ble lansert i rosa og hvitt.

>

style="color: #3E3936">
1955DEN KJØKKENMASKINEN INTRODUSERES

>
En mulighet til å tilsette litt kulinarisk farge på kjøkkenet. Med introduksjonen av fargene på den nye kjøkkenmaskinen, ble merkets renommé som sterkt, pålitelig, allsidig og stilig styrket.

>

style="color: #3E3936">
1969EN SPESIELL 50 ÅRS
JUBILEUMSFEIRING

>
Midt oppe i en kulturell revolusjon, den første mann på månen og introduksjonen av merkets mest populære mikser, selv i dag: Modell K-45. KitchenAid markerer sitt 50 års-jubileum.

>

style="color: #3E3936">
1970NYE: FARGER I TIDEN

>
Harvest Wheat og Avocado legges til i KitchenAids fargeutvalg — inkludert en oppvaskmaskin i Golden Harvest med en portabel versjon som ikke trengte installasjon.

>

style="color: #3E3936">
1986KOMPLETT PAKKE:
VÅRT FØRSTE KØLESKAP

>
Etter oppkjøpet av Chambers Corporation i Oxford, MS, for å inkludere en serie med ovner og komfyrtopper — lanserer KitchenAid sine første kjøleskap — og fullfører merkets første komplette linje med større hvitevarer.

>

style="color: #3E3936">
1993FLERE KJØKKENAPPARATER
FOR Å FLYTTE GRENSER

>
KitchenAid utvider sitt arsenal med blendere, håndmiksere og foodprocessorer — og gir hjemme-kokker og ambisiøse kulinariske kunstnere større mulighet til å eksperimentere og utfordre seg selv.

>

style="color: #3E3936">
2011KVALITETSDESIGN
SETTES VERDSETTES

>
Det nytenkende systemet KitchenAid Chef Touch vant Red Dot Award i en av de mest fremstående internasjonale produktdesign-konkurransene, der et panel av høyt respekterte eksperter ga sin tilslutning til dette revolusjonære produktet som bringer sous-vides inn i privathjemmet.

2019VI FEIRER 100 ÅR MED MATLAGING


Det er vår bursdag, men en feiring for oss alle.
Sjansen byr seg bare én gang per århundre, så ta del i feiringen med den begrensede
Queen of Hearts-serien. #MakingHistory100Hei, ønsker du å blande sammen med oss?


Vårt månedlige nyhetsbrev gir deg oppskrifter, tips og triks, kampanjer og KitchenAid-nyheter.

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.