5KSB4026EAC - 859711577500

12 farger tilgjengelig, Kremhvit

Guarantee_5Y

KitchenAid-merkets ekspertlagde tredelte blendersystem

Kontrollhjul med fem hastigheter med intervallkjøring, tre forhåndsinnstilte oppskriftsprogrammer og selvrensende sykluser

1,4 l rillet glasskolb

Motor med toppeffekt på 1,5 HK* med intelli-speed

Blenderen er utformet for den perfekte smaken

Du kan enkelt blande de hardeste ingrediensene og få et velsmakende resultat med jevn konsistens med K400-blenderen vår. Lidenskapelige skapere, gjøre dere klare til å fremkalle underverk!

Farger som inspirerer

Farger til å bli betatt av. Vi har laget K400-blenderen i nydelige farger som passer perfekt til stilen, hjemmet eller kjøkkenmaskinen – fra Ink Blue til Pebbled Palm og Rustikk sort. Vær unik, eller finn kjøkkenfargeideer som inspirerer.

Stabil metallkonstruksjon

Med en sokkel og kontrollhjul av trykkstøpt metall er denne blenderen laget for å vare. Den er tung, robust og klar til alle oppskrifter du kan drømme om. Den er solid og kommer med en 5 års garanti, slik at du slipper å uroe deg.

Få nye muligheter

Du finner tilleggsutstyr til K400-blenderen til alle behov og rutiner (selges separat). Ta med deg en personlig kolbe på 500 ml til jobben eller treningsstudioet, oppbevar en liten porsjonskolbe i kjøleskapet, eller bruk sitruspressen.

Håndterer krevende ingredienser

Kjør enkelt gjennom harde ingredienser, for eksempel mandler, chiafrø, isbiter, ingefær eller næringsrike, fiberrike grønnsaker. De forvandles til en blanding med jevn konsistens og balanserte smaker. Lekkert.

Tredelt blandesystem

Lag jevne blandinger hver gang. Tre komponenter kombineres til et tredelt system: den unike asymmetriske kniven, rillede kolben og tilpasningsdyktige Intelli-Speed-motoren som registrerer innholdet for å opprettholde optimal hastighet.

Du bestemmer

Oppnå akkurat den smaken og teksturen du ser for deg med det intuitive kontrollhjulet. Still den inn på fem ulike hastigheter, et alternativ for intervallkjøring og tre nyttige forhåndsinnstilte oppskriftsprogrammer: knusing av is, kjølige drikker, smoothie – samt en praktisk selvrensende syklus.

Hva er i esken?Hva er i esken?

Glasskolbe på 1,4 l med asymmetrisk kniv

Den firkantede glasskolben har riller på innsiden som trekker innholdet mot kniven. Den skaper en kraftig blandevirvel og gjør det enkelt å helle. I sokkelen blander den 3 mm tykke kniven i herdet, rustfritt stål fra fire forskjellige vinkler for å kjøre gjennom selv de hardeste ingrediensene. Alt kan vaskes i oppvaskmaskin.

Sikkert lokk med avtakbart målebeger

Det ventilerte lokket passer perfekt på kolben. Det er laget av silikon og er lett å ta av og rengjøre. Inkluderer et avtakbart målebeger (BPA-fritt) for måling og tilsetting av ingredienser på opptil 60 ml mens du blander. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Forrige
Neste

Når det blir vanskelig

Vanskelige, harde ingredienser har mye fiber, protein og næringsstoffer, noe som er viktig for helsen din.

Denne KitchenAid-blenderen er utformet for å håndtere nøtter, fine frø, ingefær, fiberrike frukter og bladgrønnsaker som grønnkål for å lage en blanding med den fineste konsistensen til oppskriftene dine.

Den grundige blandeytelsen gir deg et oppsiktsvekkende jevnt resultat med en balansert smak i hver slurk.Spekket med personlighet

Løft kjøkkenfargene med et lyst og oppfriskende nytt utseende. Du kan velge en stilig K400-blender som passer perfekt til stilen, interiøret eller til og med kjøkkenmaskinen din med samme farge.

Det er mange fargealternativer som frister – fra Pistasi til Medallion Silver – slik at du er sikker på å finne blenderen som passer best til deg.Mindre søl med blenderen

Slipp deg løs og la fantasien løpe fritt uten å bekymre deg med rengjøringen. K400-blenderen har en Myk start-funksjon som gjør at motoren starter på en lavere hastighet for å trekke inn ingrediensene, og øker deretter hastigheten for å unngå søl.

Når du er ferdig, kan du bruke den selvrensende syklusen. Bare fyll opp blenderkolben med litt vann og en dråpe oppvaskmiddel, og kjør den selvrensende syklusen. Det er også praktisk at kolben og lokket kan vaskes i oppvaskmaskin.Bland hver dag

Bruk den robuste K400-blenderen hver dag, så mange ganger som du vil – fra grønne frokostsmoothier til supper, dipper, nøttesmør og pureer som du kan servere med kveldsmaten.

Den har en robust sokkel og kontrollhjul i trykkstøpt metall og et ekspertlaget tredelt blandesystem. Du kjenner på kvaliteten at den vil vare i mange år fremover. Hva blir din neste oppskrift?Passer til en sunn livsstil

Elsker du en pikant juice på farten? Eller tar du kanskje med en krydret hjemmelaget suppe til jobben som lunsj? Vi har tenkt på alle måtene du kan bruke blenderen din på og har laget et utvalg av tilleggsutstyr (selges separat).

Hvorfor ikke ta med en smoothie til måltidet etter treningen, eller oppbevare en blanding av babymat eller myntedipp i kjøleskapet? Se hva som fungerer for deg.Tilleggsutstyr
tilpasser
seg livet ditt

Tilpass K400 etter dine behov med et utvalg av tilleggsutstyr for å lage blandinger i forskjellige størrelser, oppbevare dem og ta dem med i vesken.

BLA GJENNOM TILBEHØR ›

K400 ARTISAN BLENDER 5KSB4026

K400-blenderen vår hjelper deg med å få den perfekte smaken i oppskriftene dine. Blenderen er utformet for å kjøre gjennom de hardeste ingrediensene for å gi jevne resultater, enten du lager en næringsrik, hjemmelaget suppe, babymat, limejuice, nøttesmør, dipp, puré, saus eller smoothie! Hvordan fungerer den? Blenderen har et system med tre deler som samarbeider i harmoni: Den unike, asymmetriske kniven i rustfritt stål, den rillede kolben som trekker inn ingrediensene, og Intelli-Speed-motor på 1,5 HK som registrerer innholdet for å opprettholde optimal hastighet. Les mer... Bygd for daglig bruk med en solid metallkonstruksjon – inkludert kontrollknotten – og 5-års garanti. Den er enkel å kontrollere med en intuitiv bryter. Sett den til ønsket hastighet, pulseringsalternativ eller tre forhåndsinnstilte programmer – knusing av is, kjølige drikker eller smoothie – som automatisk sørger for at syklusen oppnår optimal konsistens. Når du er ferdig kan du bruke den selvrensende syklusen til å rengjøre blenderen, slik at du er klar for det neste kulinariske eventyret ditt. Hva blir det neste smakseventyret ditt? K400-blenderen har et stort utvalg av valgfritt tilbehør (selges separat av KitchenAid). Lever du en travel livsstil kan du lage og oppbevare blandinger i forskjellige størrelser og ta dem med når du er på farten. Velg mellom en 500 ml personlig kolbe (som er praktisk når du skal ta med smoothier eller juice i bagen), 200 ml porsjonskolber og 1 l sitruspresse. *Hestekreftene til blendermotoren ble målt med et dynamometer, et apparat som laboratorier bruker regelmessig for å måle den mekaniske kraften til motorer. Referansen til motorens toppnivå på 1,5 hestekrefter (HK) gjenspeiler hestekreftene til selve motoren, og er ikke hestekreftene som oppnås i blenderkolben. Som med enhver blender, er utgangseffekten i kolben ikke det samme som hestekreftene til selve motoren. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KSB4026

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning 1200
Laderens spenning 220-240
Laderfrekvens 50/60
Maks. rotasjonshastighet (rpm) 16000
Min. rotasjonshastighet (rpm) 600
Produktets høyde 401
Produktets bredde 193
Produktets dybde 229
Det emballerte produktets høyde 279
Det emballerte produktets bredde 432
Det emballerte produktets dybde 311
Bruttovekt (kg) 7.48
Nettovekt (kg) 6.62
Pulsknapp Euro

Blendere

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Er du på jakt etter litt matinspirasjon?

SE ALLE OPPSKRIFTENE

Flere blendere for en sunn livsstil

OPPDAG BLENDERNE VÅRE

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.