5KFCB519EER - 859711600570

4 farger tilgjengelig, Rød

Hakk opptil 40 løk*

Lett å flytte rundt

Bland, hakk, mos og pisk

Trådløs mini-foodprosessor: Hva er i esken?

Alt du trenger passer perfekt inn i den trådløse mini-foodprosessoren. Dette allsidige verktøyet er
raskt å bli kjent med og enkelt å bruke.Hva er i esken?

Bunn

Enhetens sokkel med batteristatusindikator og hastighetskontroll. Tørk av med en fuktig klut.

Arbeidsbolle med helletut

Bolle som skrus på plass på sokkelen. Bollen har helletut og håndtak. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Lokk

Lokk med tilføringsbeger for tilsetting av flytende ingredienser under drift. Intervallkjørings-/På-knappen er også på lokket.

Flerfunksjonell kniv

Den flerfunksjonelle kniven i rustfritt stål er skarpt og allsidig. Kan brukes til hakking, mosing, finhakking og maling. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Akseladapter

Passer perfekt inni bollen. Kjører enten kniven eller vispetilbehøret. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Vispetilbehør

Den medfølgende vispen kan brukes i stedet for kniven. Brukes til å blande luft i matvarer som egg og kremfløte. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Lader

Den praktiske laderen fungerer med alle produkter i serien.

Forrige
Neste

Oversikt over fordeler

 • Hakk, bland, mos og visp hvor som helst
 • Koble fra og slipp løs kreativiteten
 • Ingen ledning betyr en ryddig kjøkkenbenk
 • Optimal driftstid og ytelse
 • Enkel å rengjøre og kan vaskes i oppvaskmaskin
 • 2 års begrenset garanti er inkludert


Den trådløse mini-foodprosessoren gir deg frihet

Slipp kreativiteten løs, og realiser velsmakende og søte oppskrifter uten å være
fanget av ledninger.Kompakt og pen design

Kompakt design uten ledning og praktisk oppbevaring av tilbehør i bollen, slik at alt passer sammen. Kan vaskes i oppvaskmaskin – fordi vi vet at oppvasken ikke er den morsomme delen.

All kraften du forventer

Det oppladbare litiumionbatteriet gir deg optimal driftstid og ytelse, og kan lades fra tomt til fulladet på to timer. En batterilampe gir tydelig veiledning.

Hurtiglading sparer tid

Har du det travelt? Ingen grunn til bekymring. Du trenger ikke å vente til den trådløse mini-foodprosessoren er fulladet hver gang. Med en 10-minutters lading kan du hakke opptil 11 løk (90–110 gram).

To hastigheter for resultatene du ønsker

Med to hastighetsinnstillinger for å kontrollere hvor raskt eller sakte du bearbeider kan du få resultatene du ønsker. Denne allsidige maskinen håndterer alt, fra rått kjøtt til egg, urter, brødsmuler eller nøtter.

Visp sammen luftige rører

Du kan også vispe, emulgere og røre med vispetilbehøret som følger med. Bare slipp den ned i arbeidsbollen for å vispe egg eller piske krem. Sjokolademousse eller kremkake? Ikke noe problem.

Komplett trådløs kolleksjon

Den nye trådløse kolleksjonen til KitchenAid inneholder mini-foodprosessor, stavmikser og håndmikser. De selges separat, og du kan velge en farge som samsvarer.

Den trådløse mini-foodprosessoren gir deg frihet

Livet blir enklere med den praktiske trådløse mini-foodprosessoren. Fra kremdesserter til krydrede dipper … la dine ambisjoner vise vei. Nå er det ingenting som stopper deg.

 • Hakk, bland, mos, og visp
 • Intervallkjøringsfunksjon i lokket
 • Kontroller resultatet med 2 hastigheter
 • Indikatorlampe for batteri
 • Tilføringsbeger i lokket


Fra saftige til søte kreasjoner

Ingenting er som smaken og aromaen av nylaget hjemmelaget pesto, hummus, majones og andre sauser. Det praktiske tilføringsbegeret i lokket gjør at du kan dryppe inn flytende ingredienser, som sitronjuice eller olivenolje uten å stoppe.
 
Eller hvorfor ikke lage en fruktsalsa med jordbær, ananas, kiwi eller blåbær?
Det tar ikke lang tid.Kontroller de endelige resultatene

Fra hakking av løk, nøtter eller kjøtt til å vispe sammen luftige herligheter – du bestemmer konsistensen.  Skyv spaken til en av de to hastighetsinnstillingene, og trykk på Intervallkjørings-/På-knappen for å starte. Til grovhakking bruker du en intervallbevegelse for å trykke inn og raskt slippe
Intervallkjørings-/På-knappen til du har oppnådd ønsket resultat.
 
Få den perfekte konsistensen med den trådløse mini-foodprosessoren fra KitchenAid.Nyt ledningsfri kreativitet

Det er ingenting som begrenser deg når du bestemmer deg for å bli trådløs. Lag oppskrifter fra alle vinkler, hent ingredienser, og beveg deg fritt rundt på kjøkkenet.
 
Enten du gjør det enkelt ved å forberede alt tidlig, eller lager hele måltidet med en gang, er det praktisk og befriende.Uimotståelig moderne design

Med elegante kurver og dristige farger kombinerer den trådløse mini-foodprosessoren over 100 år med KitchenAid-utvikling med et moderne utseende.
 
Hvorfor ikke skaffe deg et matchende sett i favorittfargen din? Den trådløse kolleksjonen har også en stavmikser og håndmikser, som selges hver for seg.TRÅDLØS MINI-FOODPROSESSOR 1,19 L  5KFCB519

Gå hvor ambisjon tar deg med den trådløse mini-foodprosessoren fra KitchenAid. Den gir all kraften du forventer deg, uten ledningen. Den nye trådløse mini-foodprosessoren er utformet med et kraftig oppladbart litiumionbatteri som gir optimal driftstid og ytelse. Du kan hakke opptil 40 løk på et fulladet* batteri, og batteriindikatoren forteller deg når du må lade det opp igjen. Hakk, bland, mos og visp med kniven i rustfritt stål eller det medfølgende vispetilbehøret. Skjær opp frukt, grønnsaker og urter, rått kjøtt, brødsmuler, egg, fløte, nøtter med mer. Les mer... Med to hastigheter å velge mellom kan du kontrollere den endelige teksturen og tilsette flytende ingredienser gjennom tilføringsbegeret i lokket. Hvorfor ikke skaffe deg et matchende sett i favorittfargen din? Cordless Collection-serien omfatter en mini-foodprosessor, en stavmikser og en håndmikser, og alle selges separat. Den praktiske laderen følger med og fungerer med alle produkter i serien. *Basert på løk på 90–110 gram. Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KFCB519
Material of body Plastic

Tekniske Spesifikasjoner

Connection rating (W) 24
Frequency (Hz) 50/60
Voltage (V) 220-240
Depth of the product 168
Height of the product 264
Width of the product 140
Depth of the packed product 180
Height of the packed product 346
Width of the packed product 373
Net weight (kg) 1.26
Gross weight (kg) 1.56

Foodprosessorer

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Merke på kvalitet

Når du er lidenskapelig opptatt av matlaging, vil du ha de beste verktøyene. Derfor lager vi bare produkter av materialer av høyeste kvalitet med smarte detaljer og de siste innovasjonene.
 
Velg produkter som kan deles av generasjoner. Det er kjennetegnet til en skaper.Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.