5KSM185PSEPH - 859702301680

10 farger tilgjengelig, Coral

Guarantee_5Y

Kjøkkenmaskin som er klar for hva som helst

Finn nye muligheter med denne ikoniske kjøkkenmaskinen som hjelper deg med å lage alt fra kjeks til carbonara. Hvilke av de lekre fargene velger du?

Klar for alt

Tenker du på energikuler eller en regnbuekake? Flott! Kjøkkenmaskinen kan også gjøre så mye mer. Du kan bruke tilbehøret som følger med, til å kna deig til brød, pasta eller pizza, piske krem og lage potetmos.

Tilbehør i rustfritt stål

Denne tidløse kjøkkenmaskinen leveres med en visp i rustfritt stål, eltekrok og en flatvisp. Du kan rengjøre alt dette robuste tilbehøret i oppvaskmaskinen. Blanderen har en førsteklasses utførelse med matsikkert emaljebelegg.

Gled deg over tilleggsutstyret

Ett flerfunksjonelt tilbehørsfeste er nøkkelen til å bruke et utvalg av tilleggsutstyr. Utvid mulighetene med tilleggsutstyr i profesjonell kvalitet fra en spiralisator til en pastarulle, bolle til islagning eller kjøttkvern.

Farger som passer til stilen din

Farger til å bli betatt av. Vi elsker å gi deg friske, klassiske og moderne valg som passer til personligheten din og interiøret ditt – fra Kyoto Glow til Pebbled Palm eller Onyx Black. Utforsk de nyeste stiltrendene for å få ideer til farger på kjøkkenet, eller skill deg ut med noe unikt.

Ytelse blandet med effektivitet

KitchenAid-kjøkkenmaskiner har en motor med direkte overføring som er svært effektiv til å konvertere watt til kraft i bollen eller tilbehør. Utmerket ytelse og energieffektivitet? Det er den perfekte blandingen.

Sterk nok til å vare

Kjøkkenmaskinen er bygd for å vare i generasjoner og har en solid sinkmetallkonstruksjon. Den føles stødig og stabil nok til å håndtere tunge blandinger. Nyt tryggheten av vår fem års garanti.

Hva er i esken?Hva er i esken?

4,8 L bolle i rustfritt stål

Bolle i børstet rustfritt stål med ergonomisk håndtak. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

3 L bolle i rustfritt stål

Bolle for bearbeiding av mindre mengder. Laget av polert rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Gjennomsiktig helleskjold

Unngå søl når du tilsetter ingredienser mens du blander. Den er laget i gjennomsiktig plast, slik at du tydelig kan se ingrediensene. Kan ikke vaskes i oppvaskmaskin.

6-tråders visp

Visp for å piske luft inn i egg, eggehviter, kremfløte og sauser (f.eks. majones). Laget av rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Eltekrok

Laget for å blande og elte deig til brød, pizza eller pasta. Laget av rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Flatvisp

Brukes til tunge rører, som kaker, kjeks, glasurer og potetmos. Laget av rustfritt stål. Kan vaskes i oppvaskmaskin.

Forrige
Neste

Server stil og personlighet

Vær dristig. Gi et pop til kjøkkenfargene dine. Du kan velge en glatt, avrundet kjøkkenmaskin med vippehode som passer til interiøret ditt. Det finnes så mange alternativer at du kan finne den beste kjøkkenmaskinen for deg.Planetarisk røresystem for rask blanding

KitchenAid-kjøkkenmaskinen var den første med et unikt "planetarisk røresystem". Hva betyr dette? Den gjør at vispen kan ha en spiral på minst 59 berøringspunkter rundt bollen for å blande raskt og grundig. Alt du kaster i, vil bli fullstendig innarbeidet – ingenting blir utelatt!

Flytt hastighetskontrolleren, avhengig av hva du gjør. Velg hastighet 1 for å røre om forsiktig, opp til 6 for å piske og skumme og 10 for å piske raskt.Populær kjøkkenmaskin med vippehode

Flott til å ha på kjøkkenbenken. Vippehodemodellen er vennen din på kjøkkenet. Det er enkelt å vippe hodet bakover for å få tilgang til bollen. Kjøkkenmaskinen er i en praktisk størrelse og ideell for både små og store porsjoner. Det inkluderer to boller i rustfritt stål (4,8 og 3 L) som begge festes godt i sokkelen.  Skjønnhet som varer og varer

Kjøkkenmaskinene våre er laget for at lidenskapelige skapere skal glede seg over dem hver dag. De er laget av de tøffeste materialene og kan håndtere hvilken som helst oppskrift du kan kaste dem uti (eller kaster uti dem).

Kjøkkenmaskinene er designet og montert i USA og gir over 100 års teknisk ekspertise i en trykkstøpt metallkonstruksjon. De er solide og tunge. Til og med kontrollknappene er laget av metall. Hvilken nye oppskrift kommer du til å utfordre den med?En kjøkkenmaskin som er like sterk som stål

Ved å kombinere styrke og skjønnhet er bollen og tilbehøret til denne Artisan 4,8 L kjøkkenmaskinen laget av rustfritt stål. Hygienisk og enkel å rengjøre – materialet er ideelt for et travelt kjøkken. Den er støt- og ripesikker, slik at du kan jobbe hardt og likevel stole på at den ser vakker ut i mange år fremover. Vi synes at skålene i rustfritt stål er evig stilige og gir et smart, rent utseende. Hvor mye kan du lage?

I denne kjøkkenmaskinen på 4,8 L kan du lage små til store porsjoner. Som en guide til maksimal kapasitet kan du ha i opptil 12 egg (middels), én liter kremfløte, lage en kake på 2,7 kg eller ni dusin kjeks. Det er nok til alle når du nyter familietid og har venner på besøk. Tross alt, flere kjeks = flere smil.Verktøyene for eventyrene dine

Gå enda lenger på kjøkkenet med et utvalg av tilleggsutstyr – alt drevet av kjøkkenmaskinen din. Bolle til islagning, kjøttkvern og mye mer.ARTISAN 4,8 L KJØKKENMASKIN MED VIPPEHODE 5KSM185PS

Den 4,8 liters kjøkkenmaskinen er solid og kraftig, og i tillegg er den allsidig nok til å gi deg nye muligheter på kjøkkenet. Du kan raskt blande rører, lage brød, piske luftig marengs og til og med mose poteter med det medfølgende tilbehøret i rustfritt stål: visp, flatvisp og eltekrok. Den er bygd for å vare i flere generasjoner og er konstruert i sinkmetall. Den leveres med fem års garanti. Kjøkkenmaskinen har metallknapper og er belagt med emalje i flotte farger. Maskinen er enkel å kontrollere med spaken. Les mer... Den har hastigheter fra 1 til 10 og en direktedrevet motor som effektivt forvandler wattstyrken til kraft. Den leveres med 4,8 og 3 l skåler i rustfritt stål for å gjøre det enklere å arbeide uten å måtte vaske opp mellom ingrediensene. Når du er ferdig, kan du sette bollene og tilbehøret i oppvaskmaskinen og tørke over maskinen. Et ikonisk design fra KitchenAid som støtter deg i de kulinariske eventyrene dine. Den kan også drive et utvalg av valgfritt tilbehør (selges separat av KitchenAid). Lukk

Spesifikasjoner


Generelle Spesifikasjoner

Model Name 5KSM185PS

Tekniske Spesifikasjoner

Håndmikser spenning (W) 300
Motortype AC (Alternating current)
Hestekrefter (motorens utgangseffekt) 0.19
Laderens spenning 220-240
Watt (W) 300
Frekvens (Hz) 50/60
Maks. rotasjonshastighet 220
Min. rotasjonshastighet 58
Bolle maks. tørr kapasitet 1
Pulsknapp 58
Material Zinc
Lengde på strømkabel 145
Elektrisk hastighjetsstyring Ja
Produktets høyde 360
Produktets bredde 240
Produktets dybde 370
Det emballerte produktets høyde 413
Det emballerte produktets bredde 406
Det emballerte produktets dybde 273
Nettovekt (kg) 11.1
Material, skål Rustfritt stål
Bruttovekt (kg) 12.85
Kakesmuler : gram mel 0.5
Eggehvite 12
Vispet krem (L) 1
Kake (kg) 2.7
Hestekrefter (motorens utgangseffekt) 2
Potetmos (kg) 1.5
Kjeks (standardkaker på 5,1 cm) 108
Støpseltype Euro

Tilbehør

STANDARD TILBEHØR 4,8L bowl, 3L bowl, pouring shield, whip, dough hook, flat beater

Kjøkkenmaskiner

Dokumenter og registrering

Garanti

Garanti

Alle små hvitevarer fra KitchenAid har en garanti som beskytter kunder fra alle produksjonsfeil. KitchenAid kan ha spesifikke forbehold for enkelte produkter.

Du finner generelle vilkår for den juridiske og kontraktsmessige garantien i pdf-dokumentet som du kan laste ned her.

LAST NED GARANTI

Brukermanual

Brukermanualen forteller deg alt du trenger å vite om dit nye apparat. Vi lover du vil være i gang med matlagingen innen kort tid!

Last ned

Registrer produktet ditt

Registrer produktet ditt for en enda bedre opplevelse med KitchenAid-hvitevarene: få eksklusive tilbud og kampanjer, innsidetips og triks og mye mer.

Registrer deg nå

Er du på jakt etter litt matinspirasjon?

SE ALLE OPPSKRIFTENE

Hungrer du etter flere kjøkkenmaskiner?

OPPDAG KJØKKENMASKINENE VÅRE

Min ønskeliste

Du må være pålogget for å bruke ønskelisten.

Gå til kontoen din

Velg et annet produkt

Sammenlign

Sammenlign produkter

Du kan ikke sammenligne flere enn tre produkter. Fjern ett produkt før du legger til et nytt.